Groundhog's day!

You Are A: Groundhog!

groundhogGroundhogs are cuddly-looking and timid mammals that eat mostly grass, seeds, and other vegetation. As a groundhog you will rarely stray far from your burrow and will run in the face of danger, but you will defend their home fiercely from predators. Groundhogs are even given their own holiday in the US, during which a groundhog is said to predict how long winter weather will last!

You were almost a: Bunny or a Duckling
You are least like a: Puppy or a ChipmunkTake the Cute Animal Test
Haha.

Kallt hjärta

Idag är jag riktigt ond. Men inte har jag dåligt samvete för det, även om vissa visst vill få mig till det.

Upp över berget

Robin klagade på mig för att jag aldig bloggar.

Men vad kan jag säga? Jag har inget att säga just nu. Det känns inte som om någon läser mina pladderier, och jag kan inte tvinga någon att göra det heller.

Kanske går det inte att säga allt som finns att säga, för att det är hemligheter, eller för att de är för komplicerade att säga, eller jobbiga.

Och nu var jag hemlighetsfull igen.

Jag menar inte att det är ett avslut. Men just nu har jag inte mycket att säga. Och jag är inte på något sätt ledsen. Eller jo. Det finns ju såklart saker som jag är sjukt ledsen över. Men det har jag redan sagt. Och det känns onödigt att vältra mig i, eftersom det inte ger någonting. I stort sätt är jag rätt lycklig.

"Mother don't worry, I've got a coat and some friends on the corner
Mother don't worry, she's got a garden we're planting together
Mother remember the night that the dog got her pups in the pantry?
Blood on the floor, fleas on their paws,
and you cried 'til the morning"

Iron & Wine, Upward over the Mountain

Eld

Varför kan jag inte få träna som alla andra? Idag när jag joggade bröt knäet ihop, eller ja, det bröt inte ihop, men det gjorde sjukt ont, så jag linkade hem. Sorglig syn. Jag vill kanske för mycket på en gång. Jag brinner väldigt mycket just nu. Jag vill inte sluta brinna. Alls. För något.

Men jag har slutat brinna för bloggen. Faktiskt. Inte så att jag gör en Schulman, nej, men tja... jag är inte så sugen just nu.

Just nu lyssnar jag på Dreamboy. Fint. Jag är en drömmande flicka.

"I remember what we promised
But that was so long ago
and Debaser was just a song"

Dreamboy & Hello Saferide, Stockholm, We Have A Problem

Tell me the obvious again please

"Elever på yrkesinriktade gymnasieprogram är mindre intresserade och kunniga om politik och demokratifrågor än elever på högskoleförberedande program".

Ursäkta min dåliga svenska; dah.

Som om det var en stor överraskning.

Journalistik är så underbar ibland.

Stating the obvious.

Tax

När jag gick hem från Slottet i söndags, på väg till Gamla stans tunnelbanestation, mötte jag en liten ensam tax som tittade mig i ögonen. Sen gick den in i en affär. Mycket märkligt.

Jag har joggat för andra dagen i rad. Sjukt stolt och duktig! Om jag får säga det själv. Men vänster knä tycker inte riktigt om det. Om det ska fortsätta såhär får jag nog ta och skaffa mig ett par riktiga löparskor. Suck.