For all happy endings

Lyssnar på He Knows the Sun och ser att solen skiner ute. Har lite ångest, sån där krypande, men den kommer nog gå över. Är glassugen. Funderar på att gå och panta alla flaskor och burkar som ligger och skräpar här hemma och byta pengarna mot glass.

Och ja. Den här bloggen har pågått kanske alldeles för länge. När den startades var det av en annan orsak än någonting jag känner nu. Och den har tappat sitt syfte, och mitt intresse. Och nu, äntligen, känner jag att det är dags för ett riktigt avslut. Skrivberoende som jag är kommer jag antagligen dyka upp någon annanstans. Det återstår att se. Men hur som helst. Hoppas ni inte blir för ledsna. Nu ska jag lyssna på musik som gör mig glad, typ The Legends och Parker Lewis. Och kanske gå ut i solen.

And it's cold outside in the streets
but it's warm in a back of a taxi
And I heard paradise is too crowded for people like you and me
Inspiration

Har tänkt blogga om en massa saker - att jag fyllt år, mina shoppingfynd, att det inte blir Malmö i sommar men väl en hel del semester, att Telia skickar ut reklam som visar att de inte alls tänker på naturen, att sommaren är här och solen gör mig ölsugen varje dag, att jag klippt mig, att Fryars är en helt underbar lovande artist... men det har inte blivit så mycket med det. Förlåt. Jag ser ju att ni fortfarande går in på min blogg, då kan man ju kräva lite uppdatering. Ja. Men jag får bara inspiration när jag inte är här, inte vid datorn. Här fastnar jag bara.

Och nu ska jag gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon. Och förresten - grattis storasyster Malin.