Förhållanden är till för att spricka

Varm dag, varm natt igår. Umgicks med kompis Marie nästan hela dagen igår. Det var längesedan.

Först fikade vi i Vasastan med Stor-Johan och Jakob från klassen. Roligt att träffa lite klasskompisar och se vad de har för sig.

Sedan tog jag och Marie tuben (nej, jag gillar inte denna benämning på tunnelbanan, men använder den då och då av någon outgrundlig anledning i alla fall) till Kristinebergs badvänliga klippor, och ja, badade. Varmt i vattnet, varmare i luften, och när vi efter några timmar gick därifrån var vi lika svettiga igen.

Då begav vi oss till Söder och någon slags middag på Medis. Sen blev det Snaps uteservering med Maries kompisar. Mycket snack om förhållanden och dumpningar. Marie, som just blivit dumpad av A. J som just dumpat L efter tre års förhållande. En annan J som för två månader sedan blev dumpad av sin L. M som träffat en ny kille. F som bara tycks vara. Och så jag, som inom det senaste året både brutalt dumpat och typ blivit dumpad.

Sofia säger att alla förhållanden som hon tycker verkar vettiga tar slut. Marie omdefinierade och sa att alla förhållanden förr eller senare tar slut. Och jag sa att förhållanden är till för att ta slut.

Folkets jubel/folkets mummel
Detta sa: Fia

härligt med positivt tänkande

2006-07-27 @ 07:44:36
Detta sa: Anonym

=)

2006-07-27 @ 07:44:42

Kommentera, pliis:

Namn:
Rememba me, punk?!

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Såna däringa trackbacks